Andra fotoprodukter

Det finns så klart en hel massa andra grejer du kan göra med dina foton förutom just en tavla på canvasduk. Du kan beställa en fotoalmanacka som är en almanacka med dina valda foton. Du kan också beställa allt från fotomuggar till små klistermärken med dina foton på, utbudet varierar självklart lite från sajt till sajt men här presenterar vi kort några olika av de vanligaste produkterna.

Fotomugg

Du väljer en bild som du skulle vilja ha på en mugg till kaffet på morgonen till exempel. Laddar upp den på sidan och redigerar plats på muggen som du vill ha den och så vidare. Detta är även en jättebra present till någon du tycker om och vill överraska med något personligt. Dessutom inte särskilt dyrt att beställa.

Fotoalmanacka

Här kan du välja lite olika alternativ, om du vill ha en bild för varje månad eller om du vill ha en bild för varje dag, du kan också välja en väggalmanacka på bara ett blad med hela året. Du placerar bilderna du vill ha på den månad du tycker passar bäst och på en del sajter kan du även välja att ha med en text eller annan typ av bakgrundsdesign. Något som kan göra vardagen lite roligare.

T-shirt

Detta har länge varit en mycket populär produkt redan innan det digitala fotot kom och blev så pass utbrett som det är idag. Skillnaden nu är att det oftast blir mycket bättre kvalitet och färg med den digitala tekniken. Du väljer helt enkelt en bild som du vill ha på en T-shirt, vilken storlek du har på tröjan och sedan är det bara att beställa. Prisvärd present även denna till någon du gillar eller dig själv.